Foto: Addo Sprangers

Lijsttrekkersdebat in gemeentehuis Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In het gemeentehuis van Zundert vindt op donderdag 15 maart vanaf 19.30 uur een openbaar lijsttrekkersdebat plaats. De lijsttrekkers van de zeven politieke partijen die in de gemeente Zundert meedoen aan de raadsverkiezingen gaan dan met elkaar in debat.

De politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen  laten zich inmiddels actief zien en ook de Gemeente Zundert zit niet stil. Zo zit de Verkiezingskrant als bijlage in de Zundertse Bode van 7 maart. Op het programma van het lijsttrekkersdebat staan onder andere duo-debatten waarbij steeds twee lijsttrekkers tegenover elkaar staan. Ook verzorgen de zeven lijsttrekkers slotpitches.

Belangstellenden zijn van harte welkom op dit openbare lijsttrekkersdebat. Ook de zaal wordt betrokken bij de debatten, dus bezoekers kunnen zelf meedoen. Wie verzekerd wil zijn van een plek, stuurt het beste even een bericht naar griffie@zundert.nl Surf voor de zeven verkiezingsprogramma's en nog meer informatie naar www.gemeenteraadzundert.nl. Weet u al op wie u 21 maart gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Kijk wat de partijen die meedoen aan de verkiezingen in Zundert vinden van verschillende belangrijke thema's en maak kennis met de kandidaten en hun standpunten via http://zundert.stemkijker.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief