Afbeelding

Wethouder Utens onthult bouwbord Teak en Wood op Molenzicht

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Wethouder Piet Utens van de Gemeente Zundert heeft maandagmiddag het officiële bouwbord van bedrijf Teak en Wood onthuld op bedrijventerrein Molenzicht. Het bedrijf realiseert hier  een nieuw bedrijfspand.

Het pand moet ruimte bieden aan 750 m2 aan winkelruimte en ruim 1500 m2 aan magazijn om de groei van het bedrijf te faciliteren. Teak en Wood is de derde koper op bedrijventerrein Molenzicht. Piet Utens, wethouder Economie, is trots op de bouwactiviteiten op het 17.000 m2 bedrijventerrein: "Dit is het jaar van de realisaties en het is prachtig om te zien dat bedrijven kiezen voor Molenzicht om hun bedrijfsactiviteiten door te zetten".

Knoop doorgehakt

Teak en Wood is tien jaar geleden opgericht in Achtmaal en is een bedrijf dat is gespecialiseerd in teakhouten meubelen voor binnen en buiten. "Door de forse omzetgroei zijn we al langer bezig met het zoeken naar een grotere locatie, mede gericht op collectie-uitbreiding, perfectionering van onze showroom en opslag", aldus Clemens Jansen en Art Voermans van Teak en Wood. "Na gesprekken met de gemeente over de mogelijkheden op Molenzicht hebben we de knoop doorgehakt en investeren we in de realisatie van ruim 750 m2 aan winkelruimte en ruim 1500 m2 magazijn. Molenzicht is een unieke zichtlocatie die perfect bereikbaar is vanuit Rijsbergen, de nieuwe rondweg en klanten vanuit Nederland en België die via de snelweg snel bij ons zijn".



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief