Afbeelding
Foto: Sandra Smits
FOTOALBUM

Zomerweekend Rijsbergen biedt volop vertier

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Aan activiteiten geen gebrek in Rijsbergen het voorbije weekeinde. Niet alleen stond het dorp deels in het teken van sportieve evenementen als de Bavoloop en de Kennedymars, ook het jaarlijkse Zomerweekend werd weer uitbundig gevierd

Met dank aan de organisator van het evenement, muziekvereniging St. Cecilia.Die had alle registers weer opengetrokken om bezoekers vermaak te bieden. Uiteraard was er als vast element de kermis, zij het met een compleet nieuwe indeling op het Kennedyplein.

Wielerparkoersen

In het kader van sportstimulering was Stichting Wielerdorp Rijsbergen dit jaar prominent aanwezig met nog een nieuwigheidje in de vorm van twee wielerparkoersen. Eén voor de allerkleinsten op het Lindekensplein met loopfietsjes en één voor de oudere jeugd: een heuse pumptrack, een honderd meter lange, mobiele fietsbaan vol met bobbels. Op zondag was er een braderie en presenteerden verschillende Rijsbergse verenigingen zich aan het publiek. Op de kruising Hoogstraat-St. Bavostraat vonden er op het podium van St. Cecilia van 11.00 uur tot 17.00 uur doorlopend optredens plaats. De verschillende cafés ten slotte boden muzikaal vertier met diverse bandjes.






























Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief