Afbeelding
Foto: Sandragrafie

Wethouder Twan Zopfi opent inspiratieweek bewegen

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De inspiratieweek bewegen is weer in aantocht.  Van maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober kunnen cliënten van Avoord en geïnteresseerden kennismaken met verschillende beweegactiviteiten. De aftrap vindt plaats om 10.00 uur bij De Willaert aan de Burgemeester Manderslaan 53 in Zundert door wethouder Twan Zopfi.

De inspiratieweek bewegen staat dit jaar in het thema van de Avoordspelen. Monique Broeren, bedrijfsleider horeca & evenementen: "Wethouder Twan Zopfi komt de week officieel openen door het Olympisch vuur te ontsteken waarna hij misschien wel plaats neemt op een duofiets. Met die duofiets rijden we langs alle Avoord locaties waar aansluitend allerlei bewegingsactiviteiten worden gedaan".

Sportquiz

Na deze openingsdag staan er ook voor de rest van de week diverse activiteiten op het programma. Fitness Better Bodies uit Zundert komt in De Willaert een workshop gezonde leefstijl geven en er wordt op alle locaties een sportquiz georganiseerd. In Het Anbarg aan de Nassaulaan 1 in Etten-Leur verzorgt de beweegcoach van Etten-Leur Actief in samenwerking met leerlingen van het CIOS een presentatie Dementie & Bewegen. Bij Contrefort aan de Schipperstraat 123 in Etten-Leur kan er gesupporterd worden tijdens een voetbalwedstrijd bij de gele kooi van groep 7 en 8. Surf voor het volledige programma van de inspiratieweek naar www.avoord.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief