Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout
FOTOALBUM

Kleurrijk GrootGroenPlus van start

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In Zundert wordt voor de 28ste keer de vakbeurs GrootGroenPlus gehouden. De woensdag gestarte vakbeurs voor de internationale boomkwekerijbranche is te vinden op de vertrouwde locatie CLTV Zundert en duurt nog tot en met vrijdag.

Kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België - in totaal zo'n 300 deelnemers - staan paraat om bezoekers op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Ook dit jaar kent vakbeurs GrootGroenPlus weer een thema. Na het succesvolle thema 'My Favourite Plant!' werd gekozen voor een meer toekomstgericht en alomvattend thema, dat veel ruimte biedt voor onder meer (technische) innovaties: THE FUTURE = GREEN.

Veel belangstelling

Na de opening door burgemeester Leny Poppe-de Looff woensdagochtend begon de beurs echt te bruisen. De vele kraampjes die ieder vol kleurrijke planten staan trekken veel belangstelling. Ook speciale technieken en landbouwwerktuigen, alles om de boomkweker te helpen, zijn te vinden op de beurs. Ook de ondernemers zelf komen voor het voetlicht. Zo gaat de Zunderts Groen Imago Prijs dit jaar naar Roelands Boomkwekerijen. Dit bedrijf slaagde er met zijn stand op  GrootGroenPlus als beste in om Zundert op de kaart te zetten als aantrekkelijke groene ondernemingsgemeente. Roelands kreeg de prijs uit handen van wethouder Johan de Beer.




















































Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief