Afbeelding
Foto: CC Zundert

CultuurCentrum Zundert pakt uit met gratis voorstelling

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Het CultuurCentrum Zundert trakteert de theaterbezoekers uit Zundert en omgeving op een gratis voorstelling. Op zaterdag 10 november om 20.30 uur is iedereen gratis welkom bij de voorstelling 'Radiostilte' van Wendy Hoogendijk.

Afgelopen week is het CultuurCentrum na een tijdelijke sluiting vanwege het faillissement van de horeca-exploitant weer gestart met een nieuwe serie theatervoorstellingen.  Zo programmeert het CultuurCentrum Zundert dit seizoen bekende regionale artiesten als Gerard van Maasakkers, Christel de Laat en Mark van de Veerdonk. Er is eveneens weer een ruim aanbod van 'local heroes': Super Troupers, Buzz, Pocoz, nieuwjaarconcert, Volle Maon en Hé-cabaret & theatergroep.

Facelift

Het gebouw heeft een behoorlijke facelift gekregen. Er is niet alleen een nieuwe exploitant, maar in de theaterzaal is ook een gloednieuwe licht- en geluidsinstallatie aangebracht. Ook de verder inrichting is nieuw. De bijna 150 bezoekers van de eerste voorstelling waren erg enthousiast. Niet alleen over de voorstelling maar ook over de ambiance. Dat is voor CultuurCentrum Zundert een van de redenen om de deuren op 10 november open te zetten en iedereen die dat wil uit te nodigen voor de voorstelling 'Radiostilte' van het opkomende talent Wendy Hoogendijk. Belangstellenden wordt verzocht om zich van tevoren aan te melden. Surf voor meer informatie naar www.cczundert.nl/radiostilte.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief