Foto: Charles van Campenhout

Corsofototentoonstelling blikt terug op Corso Zundert 2018

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Komend weekeinde is het zover. Tijdens de zogeheten herfstterugblik, één van de vier jaargetijdenactiviteiten die een Zunderts corsojaar markeren, wordt de uitslag van de jaarlijkse corsofotowedstrijd bekendgemaakt.


Dat gebeurt zaterdag om 20.00 uur in Hart van Zundert (CultuurCentrum Zundert) aan de Molenstraat. De inzendingen zijn zaterdag van 19.30 uur tot 00.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur te bekijken. De entree is beide dagen gratis. Alle foto's en video's waarop het afgelopen Corso Zundert op een mooie, verrassende, vernieuwende of interessante wijze is vastgelegd, hebben mogen meedingen.

Invalshoeken

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is voldoende aanleiding voor de jaarlijkse fotowedstrijd die het corso als thema heeft. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. Beelden die behalve de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurten, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details tonen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief