Afbeelding

Volop activiteiten bij 75-jarig Moerse Boys

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

KLEIN ZUNDERT - Voetbalclub Moerse Boys uit Klein Zundert bestaat 75 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd met een heuse jubileumweek.

Die startte dinsdagavond met een officiële receptie. Die dag was niet toevallig gekozen: op 13 november 1943 was het immers precies 75 jaar geleden dat Moerse Boys werd opgericht. Een mooi moment om meteen de speciaal gemaakte jubileumfilm te presenteren, met hierin interviews met diverse clubcoryfeeën. De spelers van de selectie staken dinsdagavond tijdens de receptie op een opvallende manier de handen uit de mouwen door als ober te fungeren.

Spelletjes

Deze woensdag staat volledig in het teken van de jeugd en van het G-team van Moerse Boys. Gedurende de middag was er voor de wat jongere jeugdleden van alles te doen op het terrein van Moerse Boys, deze avond is het de beurt aan de wat oudere jeugdleden en de leden van het G-team. Komende vrijdag staat Moerse Boys Got Talent op de agena. In een avondvullend programma brengen leden van Moerse Boys (vanaf de A-jeugd) al dan wel of niet vermoede talenten in de openbaarheid. Zaterdagavond houdt Moerse Boys haar jubileumfeest. De feestweek wordt zondag afgesloten met de ontvangst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten en met een familiewandeling met als onderwerp voor Moerse Boys historische plaatsen.







Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief