Foto: archief Weekblad de Bode

Hart van Rijsbergen weer in aantocht

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Hart van Rijsbergen, het laagdrempelige evenement waarbij winkeliers en ondernemers in Rijsbergen zogezegd laten zien wat zij in huis hebben, staat weer voor de deur. Op zaterdag 8 december is Rijsbergen 'the place to be' om helemaal in de stemming te komen voor de feestdagen.


Met dank aan de Rijsbergse Ondernemers Vereniging (ROV) die dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Een reden te meer om extra feestelijk uit te pakken. Zeker na de plotselinge afgelasting vorig jaar, toen zich vanuit de achterban eenvoudigweg te weinig belangstellenden meldden om als vrijwilliger de schouders te zetten onder de organisatie van het jaarlijkse dorpsspektakel in de aanloop naar de feestdagen. Daar is dit jaar dus geen sprake van. Vanaf 18.00 uur is er van alles te doen in de Sint Bavostraat en de Hogestraat, waar een geweldige kerstsfeer zal worden gecreëerd. Dat gebeurt onder meer via de her en der geplaatste vuurkorven en twinkelende lichtjes in de kerstbomen. De Kerstman is eveneens present en zal met zijn arrenslee door de Rijsbergse straten trekken. Uiteraard zullen de aan Hart van Rijsbergen deelnemende ondernemers en organisaties weer alles uit de kast trekken om het de bezoekers naar de zin te maken. Die bezoekers ontvangen een zogeheten 'Klûûnkaart' waarmee ze naar keuze bij deelnemende ondernemers een stempeltje kunnen halen. Onder de ingeleverde Klûûnkaarten worden leuke prijzen verloot. De prijswinnaars worden bekendgemaakt via de website van de ROV. Hart van Rijsbergen wordt rond 21.15 uur afgesloten met een grootse vuurwerkshow. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Vakman GWW

Breda

Diverse vacatures

Halsteren

Supervisor Bediening

Baarle-Nassau

Loodsmedewerker

Zundert

Operator

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief