Foto: Heleen Verburg

Informatieavond over aanpak Rucphenseweg trekt veel bezoekers

  Algemeen,Nieuws

KLEIN ZUNDERT - Onder grote belangstelling van omwonenden en gebruikers lichtten medewerkers van de Provincie Noord-Brabant en van advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV woensdagavond de plannen voor de renovatie en verbetering van de Rucphenseweg toe.


Bij de in restaurant De Moerse Bossen gehouden informatieavond was ook wethouder Patrick Kok van de Gemeente Zundert aanwezig om van gedachten te wisselen. Vrijwel alle aanwezigen zijn het erover eens dat de weg aangepakt moet worden maar er wordt wel verschillend gedacht over het effect van de veranderingen. Zo zijn er zorgen over de snelheid waarmee na de renovatie gereden kan en mag worden. Uit de reacties werd daarnaast duidelijk dat omwonenden vrezen voor verkeersoverlast tijdens de renovatie vanwege sluipverkeer en toename van vrachtverkeer. Naar verwachting zullen de werkzaamheden in september 2019 van start gaan en zo'n vier maanden in beslag nemen.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief