Foto: Pixabay

Gratis kachelhout zorgt voor onvergetelijke verjaardag

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Kachelhout, gratis en wel af te halen in Zundert. En dat niet alleen: netjes verpakt in hele en halve kuubskisten konden belangstellenden ook nog eens kiezen uit de soorten eiken, dennen en populier.


Het afgelopen week in de Zundertse Bode geplaatste aanbod door het Hout Klievers Comité (HKC) Zundert klonk eigenlijk als te mooi om waar te zijn. Toch wilden vele lezers het buitenkansje niet aan zich voorbij laten gaan. Ze belden dan ook massaal naar het bij de oproep vermelde telefoonnummer om hun belangstelling kenbaar te maken. Aan de lijn kregen zij echter geen vertegenwoordiger van het HKC Zundert, maar een Zundertenaar die van toeten nog blazen wist. Vanwege zijn dertigste verjaardag had zijn vriendengroep namelijk besloten om hem een poets te bakken. Met succes: de onfortuinlijke Zundertenaar werd zó vaak gebeld dat hij na enkele tientallen telefoontjes zijn toestel maar op de voicemail zette. Uiteindelijk werd hij zo'n 150 keer gebeld. Voor de vele lezers geen gratis kachelhout dus, maar voor de Zundertenaar wel een dertigste verjaardag die hij nooit meer zal vergeten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief