Foto: Charles van Campenhout

PRET op zoek naar nieuwe initiatieven

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Wie heeft een leuk, innovatief idee dat recreatie en toerisme in Zundert bevordert, of op een andere wijze Zundert promoot?


Stichting Platform Recreatie en Toerisme (PRET) probeert Zundert steeds aantrekkelijker te maken voor de bezoeker van buiten de gemeentegrenzen. De vier toeristische pijlers Van Gogh, Corso Zundert, Historisch Groen en Zundert Trappist worden samen met de evenementen in de gemeente Zundert onder de aandacht gebracht via www.zininzundert.nl. en de app ' Zin in Zundert'. Door samenwerking wordt gebouwd aan verbetering van het toeristisch aanbod.

PRET Handdruk

PRET kan dat niet alleen. Daarom reikt de stichting een aanmoedigingsprijs van 500 euro uit aan individuen of organisaties die een activiteit bedenken waarmee Zundert extra bezoekers van buiten kan aantrekken. De voorbije jaren zijn al tal van nieuwe initiatieven beloond met een PRET Handdruk. Dat betekent een substantiële vergroting van het scala aan activiteiten, routes en informatie over de gemeente Zundert.

Inschrijfformulier

Tot 1 maart 2019 kunnen weer projectplannen worden ingediend voor een PRET Handdruk. Deze worden beoordeeld door het bestuur van PRET. Een inschrijfformulier voor de PRET Handdruk kan worden gedownload via www.zundert.nl/evenementen-recreatie-verkeer/pret.html. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief