Staatssecretaris Raymond Knops.
Staatssecretaris Raymond Knops. (Arenda Oomen Fotografie / Rijksoverheid)

Staatssecretaris Raymond Knops bezoekt Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Raymond Knops, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, komt op vrijdag 8 maart 2019 naar Zundert.


Vanaf 18.45 uur gaat hij in de Sint Anna Kapel aan de Molenstraat 11 met aardbeientelers en boomkwekers in dialoog over actuele problematiek in deze sectoren. Vanuit de CLTV is directeur Erik Bastiaensen vertegenwoordigd. John Oostvogels spreekt als voorzitter van de Coöperatieve Vereniging Treeport. De bijeenkomst wordt gehouden door CDA-afdeling Zundert. In de bijeenkomst is ook aandacht voor zaken die in de komende Provinciale Statenverkiezing en de verkiezing van Waterschap Brabantse Delta voor Zundertenaren relevant zijn. Provinciale Statenlid voor het CDA Ankie de Hoon en CDA-lijsttrekker Hans Peter Verroen van CDA Brabantse Delta sluiten aan. De bijeenkomst is openbaar en vrij toegankelijk voor belangstellenden. De ontvangst is om 18.30 uur. Het programma eindigt om 20.30 uur.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief