Foto: Charles Luijten

Gratis compost voor inwoners van gemeente Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Inwoners van de gemeente Zundert kunnen komende zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur, op vertoon van hun milieupas, gratis compost ophalen bij Loonbedrijf Kustermans in Zundert en Loon- en grondwerkbedrijf Huijbregts in Klein Zundert.


Dat meldt de Gemeente Zundert. Met deze wil zij haar inwoners bedanken voor hun inspanning om GFT-afval gescheiden aan te leveren: deze compost is namelijk 'geVANGen' uit Groente-, Fruit- en Tuinafval. VANG staat voor Van Afval Naar Grondstof. De compost is gemaakt van GFT-afval uit de gemeente Zundert. Deze compost kan alleen geproduceerd worden als inwoners het GFT-afval ook goed scheiden. Inwoners kunnen gratis compost ophalen bij Loonbedrijf Kustermans aan de Wildertstraat 1 in Zundert en bij Loon- en grondwerkbedrijf Huijbregts aan de Palmbosstraat 15a in Klein Zundert. Er wordt aangeraden er op tijd bij te zijn, want op is op. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief