Foto: Addo Sprangers

Netwerkavond PRET bij Café van T In Wernhout

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Stichting Platform Recreatie en Toerisme (PRET) houdt komende maandag een netwerkavond bij Café van T in Wernhout. Ondernemers uit de sector (horeca, verblijfsaccommodaties), winkeliers, evenementenorganisaties, besluitvormers: iedereen die wil meedenken over vergroting van het toeristisch aanbod en promoten van Zundert als recreatieve bestemming is van harte welkom.


PRET heeft geen klagen. Waar andere plaatsen het moeten doen met enkele bezienswaardigheden heeft de gemeente Zundert maar liefst vier 'USP's', vier unique selling points. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om Zundert en haar kerkdorpen Rijsbergen, Klein-Zundert, Wernhout en Achtmaal te promoten als aantrekkelijke plaatsen voor recreatie en toerisme!

Corso en Van Gogh

Als geboortedorp van Vincent van Gogh is Zundert al beroemd ver buiten de landsgrenzen. Daarnaast vindt jaarlijks op de eerste zondag van september in Zundert het grootste bloemencorso ter wereld plaats.  In de uitgestrekte landelijke gemeente bevinden zich meerdere natuurgebieden en historische landgoederen. En 'last but not least': er zijn wereldwijd slechts twaalf trappistenbrouwerijen, waarvan er één in Zundert staat! Genoeg om trots op te zijn dus!

Kruisbestuiving

Maar er wordt niet achterovergeleund: PRET gaat dit jaar de samenwerking met horeca, verblijfsaccommodaties en de brouwers van Zundert Trappist nog verder intensiveren. Kruisbestuiving dus. Om die mogelijkheden te belichten is Henri Reuchlin als spreker uitgenodigd. Reuchlin is initiatiefnemer van BIERburo en adviseur van Brouwerij de Kievit. Daarnaast zal acteur-verteller Zjosfinks op smakelijke wijze komen toelichten hoe de Belgische bezoeker naar Zundert gelokt kan worden. Ook is ruimte in het programma voor de inmiddels bekende PRET-handdrukken: initiatieven die nieuw toeristisch aanbod opleveren worden beloond. De bijeenkomst op 18 maart bij Café van T begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Bij voorkeur vooraf aanmelden via info@pretzundert.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief