Foto: Addo Sprangers
FOTOALBUM

Zundert heeft er eigentijds Mariakapelletje bij

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De twee beelden van Maria en Bernadette, ooit prominent gehuisvest in de voormalige Mariagrot van het vroegere Sint Annaklooster, zijn - volledig gerenoveerd en wel - weer terug in Zundert.


Ze hebben een plek gevonden in een eigentijds Mariakapelletje in de Annatuin welke grenst aan het appartementencomplex Anna2 en het Nonnekeshof. Onder het oog van enkele tientallen belangstellenden, onder wie burgemeester Leny Poppe-de Looff, bewoners, aannemer Maas-Jacobs, bedrijven die er een bijdrage aan hebben geleverd en medewerkers van woningcorporatie Thuisvester, werd het kapelletje officieel ingewijd door pastoor Hans van Geel. Hiermee is het zogeheten Annaproject van 84 appartementen, inclusief een steunpunt officieel afgerond. Aan de presentatie van het nieuwe Mariakapelletje ging een viering in de Heilige Trudokerk vooraf. Na afloop werd er nagepraat in het Pluspunt aan het Nonnekeshof in Zundert.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief