Foto: Addo Sprangers

Bestuur Moerse Boys draagt Van den Bogaert voor als kandidaat-voorzitter

  Algemeen,Nieuws

KLEIN ZUNDERT - Het bestuur van de voetbalclub Moerse Boys uit Klein Zundert heeft Bas van den Bogaert aangedragen als kandidaat-voorzitter.


De huidige voorzitter Anton Daamen kondigde ruim een half jaar geleden al aan de voorzittershamer na dit seizoen aan de wilgen te hangen. Hiermee komt na dertien jaar een einde aan zijn voorzitterschap. Binnen het bestuur van Moerse Boys is de invulling van het voorzitterschap de afgelopen maanden uitvoerig besproken. Bas van den Bogaert heeft aangegeven bereid te zijn om de taak van voorzitter op zich te nemen, wat door het bestuur van Moerse Boys van harte wordt onderschreven. In verband met persoonlijke omstandigheden wil Van den Bogaert deze functie echter pas gaan invullen vanaf het seizoen 2020-2021.

Overbrugging

Het bestuur wil het seizoen 2019-2020 nu overbruggen zonder formele voorzitter. Anton Daamen is gevraagd en bereid gevonden om gedurende dat seizoen het hoofdbestuur te blijven ondersteunen, maar hij zal (bij officiële gebeurtenissen) niet als voorzitter naar buiten treden. Afhankelijk van de situatie, zal deze taak dat jaar worden opgepakt door een van de andere bestuursleden.

Benoeming

Volledigheidshalve meldt het bestuur dat - op grond van artikel 12 van de statuten - de benoeming van de functie van voorzitter een bevoegdheid is van de leden tijdens de algemene ledenvergadering. "Het staat de leden in dat kader altijd vrij om zelf een kandidaat-voorzitter voor te dragen", zo wordt op de website van de club aangegeven. "Als bestuur hebben wij er echter alle vertrouwen in, dat de opvolging van het voorzitterschap op deze wijze goed is gewaarborgd." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief