Foto: Charles Luijten

Rijsbergs Toneel klaar voor première 'Gewoon te Gek'

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Dit jaar brengt het Rijsbergs Toneel - onder leiding van de nieuwe regisseur Kees Jochems - een blijspel genaamd 'Gewoon te Gek' van Ton Davids. Deze vrijdagavond is de première.


Het stuk handelt over vier ex-psychiatrische patiënten die in een rijtjeshuis wonen, waar ze hun plaatsje in de 'normale' maatschappij proberen te heroveren. Ze worden daarbij geholpen door een sociotherapeute. De bewoners lijken nog niet echt op 'normale' mensen en het ziet ernaar uit dat de subsidie stopgezet wordt en dat de bewoners weer terug moeten keren naar de inrichting. Op 'te gekke' wijze laten de bewoners echter zien heel goed hun eigen boontjes te kunnen doppen. De nieuwe buren helpen hen daarbij onbewust een handje met hun bijzondere talenten. Zeer bekwaam blijven de ex-gekken de baas en regelen hun zaakjes met durf en een ietsepietsie bedrog. 'Gewoon te Gek' wordt gespeeld op 5, 6 en 7 april. In De Koutershof in Rijsbergen. Surf voor meer informatie naar www.rijsbergstoneel.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief