Foto: Dorpsraad Wernhout

Aanpak brug Maalbergenstraat Wernhout start komende week

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In opdracht van de Gemeente Zundert start aannemer Aquavia komende maandag met het vervangen van de brug aan de Maalbergenstraat in Wernhout.


De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio juli dit jaar. Verkeer wordt omgeleid via de Weduwestraat, Wildertsedijk, Industrieweg en Wernhoutseweg.

Overleg

"Dergelijke projecten brengen hinder met zich mee," weet wethouder Patrick Kok (portefeuillehouder Openbare Werken). "Maar", vervolgt hij, "de belangen uit de omgeving zijn onderzocht en meegenomen binnen dit project. Zo is er tijdens een bijeenkomst op de St. Jozefschool gesproken met ouders van kinderen die normaliter gebruikmaken van de brug om op school te komen. Hierbij is in goed overleg tot een oplossing gekomen waarbij de kinderen op een veilige manier op school kunnen komen gedurende de afsluiting."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief