Foto: Sandra Smits
fotoalbum

Kennedymars Rijsbergen beleeft 55ste editie

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Een bijzondere editie voor de Kennedymars Rijsbergen dit jaar. Voor de 55ste keer werd het vrijdagavond gestarte evenement gehouden.


De deelnemers werden zoals gebruikelijk in de watten gelegd. Op alle posten was gratis brood, tomaten, komkommer, fruit, koffie, thee en ranja te verkrijgen. Daarnaast werd op een aantal posten ook gratis cola, yoghurt en eieren uitgereikt. De lopers die de 80 kilometer volbrachten met zowel een medaille als met een certificaat.

Alle afstanden gingen door het mooie buitengebied van Rijsbergen en van de gemeente Zundert. Hierbij werden diverse oude buurtschappen aangedaan (Tiggelt, Oekel, Kaarschot), vonden er wandelingen plaats over landgoederen landgoederen (Wallstein, De Moeren) en kon er worden genoten van natuurgebieden (Krochten, Pannenhoef). Er konden ook afstanden worden gelopen van respectievelijk 40 km, 25 km en 10 km.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief