Foto: Addo Sprangers

The Crew geeft visitekaartje af tijdens eenmalig reünieconcert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Goede wijn behoeft geen krans. Het is een spreekwoord dat zeker van toepassing is op de een kleine dertig jaar geleden gestopte bluesband The Crew die in de jaren '80 mateloos populair was. Zondagmiddag, tijdens de in het Etten-Leurse Oderkerkpark gehouden Midzomerparty, maakte het gezelschap via een eenmalig reünieconcert duidelijk waarom.


Met duidelijk veel plezier speelde The Crew haar befaamde bluesnummers uit inmiddels vervlogen tijden. De harde kern van The Crew, bestaande uit broer Jan en zus Anneke de Bruijn en toetsenist Pieter van Bogaert, werd voor de gelegenheid bijgestaan door Vladimir Geels, bassist van Rowwen Hèze, en door Cesar Janssens, slagwerker van Raymond van het Groenewoud. Met een dergelijke line-up is succes bij voorbaat eigenlijk al verzekerd en dat werd al snel bevestigd, het eventjes haperende Hammond-orgel ten spijt.

Zomerfeestje

Het leverde beelden op van luidkeels meezingende fans die, naarmate het optreden vorderde, ook de grasmat vóór het podium als dansvloer durfden te benutten. Dat The Crew als tweede van de drie bands werd aangekondigd - na het verdienstelijke openingsoptreden door Best Cellar - is enigszins opmerkelijk, al wist de afsluitende act Baomus het inmiddels gestarte zomerfeestje met verve voort te zetten. Onder zijn pseudoniem Rattle Snake Joe draaide DJ Harrie Aarts ten slotte zorgvuldig geselecteerde nummers om de opperbeste stemming er in te houden. Het is de vierde keer dat Stichting Etten-Leur Promotion (STEP) de gratis toegankelijke Midzomerparty heeft gehouden. Gezien de positieve respons kan een eerste lustrumviering eenvoudigweg niet uitblijven.
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief