Foto: Facebook Tuinrock Wernhout

In startblokken voor Tuinrock Wernhout

  Algemeen,Nieuws

WERNHOUT - Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli vindt de eerste editie plaats van Tuinrock tribute festival in Wernhout. De beste internationale (tribute)bands zorgen voor een unieke totaalbeleving!


Met No.1 tributes van Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Rammstein, Van Halen, Deep Purple, Coldplay, Queen, Judas Priest, John Mayer, Rowwen Héze, Status quo en Golden Earring door de beste Tributebands uit o.a. Nederland, België en Italië brengen we voor de liefhebbers een ultieme live-ervaring van het hoogste niveau.

Geschiedenis

Voor de geschiedenis en het ontstaan van Tuinrock Tribute festival gaan we even terug in de tijd en wel naar 2007. Tributeband.nl Artist Agency had een optreden geregeld voor OZZY OZZ, een Tribute to Ozzy Osbourne. Deze band vertrok voor een mooie show naar Duitsland, waar op de autobaan een probleem met de vrachtwagen ontstond en de bakwagen vol apparatuur in vlammen opging. Wat kun je dan als organisator beter doen dan een festival organiseren waar bij de gehele opbrengst voor de band is? Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we dat in onze privétuin gerealiseerd, en dat was een groot succes. Band heel blij, bezoekers blij en alle instrumenten konden vervangen worden.

Nieuwe locatie

Dan komt al snel de vraag, gaan we dat nog een keertje doen? En ja: Tuinrock kreeg vervolg. Na tien edities in Limburg zijn we door verhuizing naar Brabant op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte locatie. Tuinrock 2019 zal drie dagen plaats vinden bij: Jaiselings Royal Palace, Wernhoutseweg 181-183, 4884 MC Wernhout. Als het weer niet mee zit kunnen we gewoon met het hele programma naar binnen naar de grote zaal van Royal Palace. Drie dagen met deze super line-up. Voor alle verdere info kijk even op: www.tuinrock.com.

Kwaliteit

Het terrein is van alles voorzien, gezellige plekjes waar bezoekers ongedwongen kunnen toeven onder het genot van een vers getapt pilsje, glaasje wijn of iets anders. Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel bij de organisatie. Schone toiletten, heel lekker gevarieerd eten, geen lange wachttijden, goede bands. Er is ook gedacht aan de allerkleinsten, Kinderhoek met diverse activiteiten, zoals flessenvoetbal, kleurtafel en skippyballenrace. Ook zal er een kraampje staan waar kinderen wat lekkers kunnen kopen: chips, snoepzak, ijs, slushpuppy. Entree voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van ouders gratis. Uitgebreide informatie over de bands biografie, foto's en filmpjes vind je op de website onder: 'Programma'. De organisatie is in handen van Tributeband.nl Artist Agency en Jaiselings Royal Palace. Entre tickets zijn ook te koop bij Multimate in Zundert en online. Verdere informatie: www.tuinrock.com

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Administratief medewerker

Middelharnis

Medewerkers

Middelharnis

Schoonmaak medewerker

Moerdijk

Logistiek brein

Sprang-Capelle

Kantoor Medewerker

Oud Gastel

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief