Wethouder Patrick Kok wil eerst de effecten afwachten van de Noordelijke Randweg èn die van de Molenstraat die momenteel wordt heringericht.
Wethouder Patrick Kok wil eerst de effecten afwachten van de Noordelijke Randweg èn die van de Molenstraat die momenteel wordt heringericht. (Foto: Sandragrafie)

Nog onduidelijkheid over komst Zuidelijke Randweg

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De komst van een Zuidelijke Randweg in Zundert is voor wethouder Patrick Kok (foto) beslist geen wet van Meden en Perzen, laat staan de locatie. "Laten we eerst maar eens bekijken òf er een Zuidelijke Randweg moet komen", stelt hij.


De wethouder wil eerst de effecten afwachten van de Noordelijke Randweg èn die van de Molenstraat die momenteel wordt heringericht. "De Molenstraat is over een poosje gereed. Dan pas kun je echt zien wat de effecten zijn", aldus Patrick Kok, portefeuillehouder Ruimtelijke Ordening. "De verwachting is weliswaar dat er een verlengstuk moet komen, maar eerst moeten we bepalen of dat inderdaad het geval is."

Algemeen belang

"Mocht er behoefte zijn aan een zuidelijke variant, dan zal daar een realistisch plan voor moeten worden gemaakt", vervolgt hij. "Op basis van reële cijfers moet voeding worden gegeven aan de discussie. Als een Zuidelijke Randweg het algemene Zundertse belang dient, zul je dat moeten laten zien."

Varianten

"In een later stadium kun je dan de mogelijkheden van bijvoorbeeld een zuidoostvariant of een zuidwestvariant bespreken", stelt Patrick Kok. "Daarbij zullen dan inwoners en belanghebbenden nauw betrokken worden." Wel zegt de wethouder hier dan aan de hand van geregistreerde verkeersbewegingen sturing aan te willen geven.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief