Foto: Charles van Campenhout

VV Zundert verslaat VV Wernhout met 2-0 in finale Sandraudiga Toernooi

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Het jaarlijks terugkerende Sandraudiga Toernooi is dit jaar gewonnen door de herenselectie van VV Zundert (foto). De ploeg uit Zundert versloeg zondag VV Wernhout in de finale met 2-0.


Het toernooi, met deelname van de plaatselijke voetbalverenigingen Moerse Boys, VV Zundert, VV Wernhout, VVR, VV Schijf en VV Achtmaal, vond dit jaar plaats op sportpark de Laguiten in Rijsbergen, thuishaven van VVR. Op vrijdag startten de herenselecties met het toernooi. Zaterdag speelden de veteranen en kwam Moerse Boys als winnaar uit de bus. De damesselecties ontmoetten elkaar op zondag en ook zij speelden hun wedstrijden in toernooivorm. In de finale tegen VV Schijf trok opnieuw het team van Moerse Boys aan het langste eind. Op zondag was het vervolg van de wedstrijden tussen de herenselecties. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Twan Zopfi.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Collega

Etten-Leur

Bezorgers

Bergen op Zoom

Oleja

Oleja

Bezorgen/Monteur

Oss

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief