Foto: Addo Sprangers
FOTOALBUM

Corso Zundert komt in zicht: de tijd tikt

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In Zundert zijn de voorbereidingen op het jaarlijkse Bloemencorso in volle gang. Waar in de Molenstraat de inmiddels opgebouwde tribunes geduldig wachten op de bezoekers die er zondag tijdens Corso Zundert een plek moeten vinden, zijn werklieden op het Oranjeplein druk bezig met de bouw van een reusachtige tribune aldaar.


Op deze plek, straks Corso Boulevard, vindt straks de prijsuitreiking voor de mooiste corsowagen plaats en de daarmee gepaard gaande fameuze 'Zundertse jubel' van de winnende buurtschap.  Aan de Prinsenstraat, op een steenworp afstand, verrijst een grote feesttent. De echte corsoliefhebbers zelf steken hun liefde voor een bepaalde buurtschap niet onder stoelen of banken door met aan hun woning bevestigde vlaggen hun loyaliteit te tonen. In de corsotenten van de buurtschappen zelf wordt met man en macht gewerkt aan het voltooien van de corsowagens. De tijd dringt. Corso Zundert, komende zondag, komt met rasse schreden naderbij.
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief