Over anderhalve week trekt het Kindercorso door Zundert.
Over anderhalve week trekt het Kindercorso door Zundert. (Foto: Janny Mathijssen)

Inschrijving Kindercorso nog mogelijk

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Nog maar een anderhalve week te gaan en dan is het zover: de 69ste editie van het Kindercorso! Iedere derde zondag van september, dit jaar op zondag 15 september, zal het langste corso ter wereld weer door de Zundertse straten trekken. Vorig jaar deden er maar liefst 197 wagentjes mee.


Vanaf dit jaar staat er op het CLTV-terrein tijdens het Kindercorso een kermis in plaats van springkussens. De deelnemers van Kindercorso kunnen gratis in een paar attracties. Inschrijven kan via www.bloemencorsozundert.nl/kindercorso/inschrijven tot en met 6 september 19.00 uur. Lukt dit niet, gelieve dit dan door te geven op vrijdag 6 september tussen 16.00 uur en 17.00 uur via tel. 06-10156666. Alle deelnemers worden op vrijdag 13 september a.s. verwacht tussen 16.00 uur en 18.00 uur om hun startnummer en boekje af te halen in het Corsocentrum.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief