Foto: Charles van Campenhout

Oktoberfest Zundert in aantocht

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Nog ruim twee weken en dan barst het jaarlijkse Oktoberfest Zundert weer los. Op zaterdag 12 oktober vindt alweer de vijfde editie van het evenement plaats. Voor de allereerste keer is de plaats van handeling de Aardbeienhal van de CLTV-veiling in Zundert.


De voorbereidingen zitten er voor de organiserende harmonie Nut & Vermaak inmiddels ver op. De Aardbeienhal wordt straks omgetoverd in een prachtige Oktoberfesthalle om te zorgen voor een tolle Oktoberfestsfeer. Deze zal luister worden bijgezet met binnenkomst door de altijd gezellige klanken van leutband 2 Veuraf gevolgd door hoofdact van de avond: Schlager-Tiroler-Feestband Alpenparty, afgewisseld met DJ Marc den Tenter. Om de sfeer nog verder op te voeren wordt gezorgd voor een ruim aanbod aan bier en de beroemde Bratwurst. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar via www.oktoberfestzundert.nl. De zaal gaat open om 16.45 uur. Tot de klok van 23.00 uur die avond kan er worden gefeest. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>