Foto: Ad Bastiaansen

Naantje van Meel zegt Zonnebloem in Rijsbergen na 48 jaar vaarwel

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Op 15 september 1971 werd in Rijsbergen een comité opgericht bestaande uit afgevaardigden van de KVO, NKV,KPJ, KWJ en Charitas met als voornaamste doel het bezoeken van zieken. De Zonnebloem afdeling Rijsbergen was een feit.


Naantje van Meel was bij de oprichting van deze afdeling betrokken en nam vanaf het eerste uur als penningmeester zitting in het bestuur. Toen de computer zijn intrede deed, gaf ze het stokje na ruim 35 jaar door. Als afgevaardigde van het bestuur bezocht Naantje van Meel regiovergaderingen in Zundert en ook was zij regelmatig present bij de algemene vergaderingen op het Landelijk Bureau van De Zonnebloem in Breda. Ze stak eveneens haar handen uit de mouwen bij een ledenwerfactie en bij ontmoetingsdagen. Vooral het brengen van een bezoekje aan zieken echter was 48 jaar lang haar levenswerk. Bij haar afscheid als vrijwilligster afgelopen week zette de Rijsbergse afdeling haar uitgebreid in het zonnetje. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES