Foto: Charles van Campenhout
FOTOALBUM

Feesten voor het goede doel in Rijsbergen

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Feesten voor het goede doel. In Rijsbergen gebeurt dat ieder jaar tijdens het Fancy Fair Feestweekend. Het voorbije weekeinde kon editie nummer 84 worden afgevinkt.


Dat gebeurde zoals gebruikelijk met de jaarlijkse truckersrit op zaterdag. De organisatie vond ook deze keer vrachtwagenchauffeurs uit de regio weer bereid om mensen met een beperking een leuke dag te bezorgen. Voor de mensen met een beperking is het elk jaar een groot feest om mee te mogen rijden in een van de vrachtwagens. Zaterdag vond ook het traditionele tentfeest plaats, deze keer met optredens van DJ Jantje, Hak op de Tak en Beatcrooks.

Hollandse Middag

Zondag werd de befaamde Hollandse Middag gehouden met onder anderen Randy Watzeels, Kompakt & Friends, Joey Martens, Linke Soep, John West en Samantha Steenwijk.Uiteraard klonken daarbij weer vele Hollandse meezingers door de feesttent.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief