Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Sinterklaas onderweg naar Zundert en Rijsbergen

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT  - Het aftellen naar de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten naar Zundert en Rijsbergen is nu echt begonnen. Vandaag arriveerde de Goedheiligman in Apeldoorn in ons land, zondag al is hij samen met zijn Zwarte Pieten te bewonderen in Zundert en Rijsbergen.

Zondagochtend brengt de Sint eerst een bezoek aan 't Stokperdje. Tussen 10.00 en 10.15 uur wordt de Sint hier op de parkeerplaats verwacht, waarna alle kinderen tot 12.00 uur bij Sinterklaas langs kunnen komen. 's Middags om 14.30 uur vertrekken de Sint en zijn Zwarte  Pieten voor een rondrit door Zundert, welke rond 15.00 uur eindigt bij CultuurCentrum De Schroef. Hier is Sinterklaas tot 16.30 uur aanwezig. Surf voor meer informatie naar www.sintenpietzundert.nl.

In Rijsbergen arriveren Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zondag rond 12.30 uur met een huifkar op het Kennedyplein. Onder muzikale begeleiding van Harmonie St.Cecilia wordt dan in een vrolijke optocht via de Hogestraat en de Sint Bavostraat koers gezet naar museum De Weeghreyse. Op het bordes zullen burgemeester Joyce Vermue en Sinterklaas met elkaar kennismaken en wordt Sinterklaas officieel welkom geheten in Rijsbergen, waarna iets na 13.00 uur het Sinterklaasfeest in De Koutershof kan losbarsten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief