Burgemeester Joyce Vermue bezoekt Taalcafé Zundert
Foto: Paula Goossens

Burgemeester Joyce Vermue bezoekt Taalcafé Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Burgemeester Joyce Vermue heeft maandagavond een bezoek gebracht aan het Taalcafé van Zundert. Het Taalcafé, dat in de Annaschool wordt gehouden,  is in september vorig jaar in het leven geroepen. Tijdens het Taalcafé worden anderstaligen op een laagdrempelige manier geholpen bij het oefenen van de Nederlandse taal.


Het Taalcafé moet nieuwe inwoners helpen om verder te komen om in te burgeren. Tijdens het bezoek ging burgemeester Vermue in gesprek met anderstaligen en nam ze een kijkje in de keuken van dit initiatief. Het Taalcafé wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Zundert. Eens per twee weken, van 19.00 uur tot 20.30 uur, oefenen nieuwe Nederlanders samen met een grote groep vrijwilligers hier met de Nederlandse taal. Niet alleen de taal, maar ook de ontmoeting tussen verschillende culturen en het uitbreiden van het sociale netwerk spelen een grote rol. Iedereen die interesse heeft om gesprekspartner te worden of graag zelf wil oefenen met het verbeteren van de Nederlandse taal is van harte welkom. Het Taalcafé is geheel gratis en vrijblijvend te bezoeken. Surf voor meer informatie naar https://www.swzundert.nl/taalcafe/.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>