Foto: Addo Sprangers

Zeven bekeuringen bij verkeerscontrole in Wernhout en Achtmaal

  Algemeen,Nieuws

WERNHOUT/ACHTMAAL- Bij een onopvallende verkeerscontrole in het buitengebied van Wernhout en Achtmaal heeft de politie woensdag zeven bekeuringen uitgedeeld.


Deze tussen 07.30 uur en 09.30 uur gehouden controle vond plaats na veel klachten bij de wijkagent met betrekking tot rijgedrag op de Achtmaalseweg en in de bebouwde kom van de kernen. Vier verkeersdeelnemers werden op de bon geslingerd omdat zij bezig waren met hun telefoon: twee automobilisten, een vrachtwagenchauffeur en een fietser. De bestuur van een landbouwvoertuig kreeg een bekeuring omdat het voertuig te hoog beladen was en de lading bovendien niet was afgedekt. Een bromfietser kreeg een bon omdat de bromfiets de constructiesnelheid met 17 km per uur overschreed. Verder kreeg een automobilist een prent uitgereikt voor het niet ijsvrij maken van voor- en zijruiten van zijn voertuig. Laatstgenoemde zal hierdoor flink in de buidel moeten tasten: de boete voor het rijden met onvoldoende zicht bedraagt namelijk 240 euro.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>