Foto: Charles van Campenhout
FOTO'S

Allesbehalve winter tijdens Winter Wonder Land

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Winter Wonder Land Zundert was zondag vooral een Rainy Wonder Land. Dat had zeker zijn weerslag op het aantal bezoekers.


En dat was jammer, want de organisatie van het festijn was deze keer vooral op kinderen gericht. Voor hen stond er gelukkig wel een overdekt springkussen. De allerkleinsten vonden onder andere ook vertier in de draaimolen op de Markt. Ook oliebollen ontbraken niet. Wie een zakje kocht, steunde meteen een goed doel. Alle opbrengsten gaan dit jaar namelijk naar Stichting WensAmbulance Brabant.

Gastvrij als altijd zetten de ondernemers hun deuren open voor het winkelende publiek, dat van de gelegenheid gebruik maakte om nog wat leuke kleding op de kop te tikken of cadeautjes voor onder de kerstboom. Voor de echte koopjesjagers was er bovendien een zogeheten ´Get Rid Of It´ overdekte wintermarkt. Bij de horeca ten slotte was het gezellig nagenieten van de opgedane ervaringen en indrukken. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief