VVR verlengt contract hoofdtrainer Mark Schuiten
Foto: VVR

VVR verlengt contract hoofdtrainer Mark Schuiten

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - VVR meldt dat hoofdtrainer Mark Schuiten ook volgend seizoen voor de selectie staat. De Rijsbergse voetbalclub heeft het contract met de huidige oefenmeester met een seizoen verlengd.


Volgens de club heeft Schuiten tijdens zijn eerste jaar aangetoond een gedreven trainer te zijn die, samen met de technische staf, van VVR een stabiele derdeklasser wil maken. "Na vele gelijke spelen volgde net voor de winterstop de aansluiting bij de brede subtop en kan verder worden gewerkt aan de doelstelling", meldt de club. "Daarnaast heeft Mark oog voor de jeugd en geeft hij aan hierdoor vertrouwen in de toekomst te hebben waarbij ook het O21-elftal volop zijn aandacht krijgt. Op zondag is hij ook altijd op de velden te vinden om naast VVR 2 ook zijn interesse te tonen in andere elftallen, zodat hij al een echte clubman is geworden". Schuiten was eerder actief voor VV The Gunners uit Breda. Bij VVR volgde hij Kees Daemen op die afscheid nam als hoofdtrainer van de Rijsbergse ploeg.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>