Ongeneeslijke zieke Nikita uit Rijsbergen op kosten van Radio 538 naar Curaçao
Foto: Pixabay

Ongeneeslijke zieke Nikita uit Rijsbergen op kosten van Radio 538 naar Curaçao

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Met haar man op vakantie naar Curaçao. Het is de laatste wens van de ongeneeslijk zieke Nikita Weijgers uit Rijsbergen. Eind deze maand vertrekken ze. De rekening wordt betaald door Radio 538.


Ruim vier jaar geleden kreeg Nikita Weijgers uit Rijsbergen op 28-jarige leeftijd borstkanker. Na een lange periode leek zij de strijd gewonnen te hebben en wilde ze beginnen aan haar kinderwens. Uit een laatste onderzoek bleek dat de kanker was uitgezaaid en Nikita niet meer te genezen is. Wat het nog heftiger maakt is dat haar moeder óók borstkanker heeft en ongeneeslijk ziek is. Nikita heeft nog één wens: met haar man op vakantie naar Curaçao. Eind deze maand vertrekken ze en de rekening stuurde Nikita in voor de Radio 538-actie 'Hierrr Met Je Rekening'. DJ's Sander Lantinga en Edwin Evers verteleden haar dat de rekening van 4409,50 euro voor deze bijzondere reis volledig wordt vergoed door Radio 538.

Lastig

"Sinds anderhalf jaar weet ik dat ik ongeneeslijk ziek ben, omdat het helemaal is uitgezaaid", vertelt Nikita Weijgers. "Heel heftig en onwerkelijk. We proberen zoveel mogelijk te genieten waar het kan, maar er zijn ook hele verdrietige, angstige en boze momenten. Iedereen gaat door en is met andere dingen bezig, dat is lastig." Bekijk en beluister hier het fragment uit 'De Coen en Sander Show' op Radio 538.

Hierrr Met Je Rekening

Radio 538 betaalt deze maand rekeningen van luisteraars tijdens 'Hierrr Met Je Rekening'. Geen rekening is te gek, zolang er maar een goed verhaal achter schuilt. Elk dag worden mooie, gekke, bijzondere of grappige rekeningen betaald. Luisteraars kunnen hun rekening en verhaal insturen via 538.nl en de 538-app. De opvallendste inzendingen maken kans om terugbetaald te worden. Er zit alleen één voorwaarde aan: de luisteraar moet binnen één kwartier bellen naar de studio als zijn/haar naam op Radio 538 genoemd wordt. Daarnaast maken luisteraars met hun inzending ook elke week tijdens Weekend Wietze kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar Brazilië, Gran Canaria of Tenerife.

'Hierrr Met Je Rekening' is van maandag 6 tot en met vrijdag 24 januari op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538 (op vrijdagen tot 18.00 uur). Rekeningen kunnen worden ingestuurd via 538.nl en de 538-app.    

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>