Buurtschap Tiggelaar vierde het Vaandelfeest.
Buurtschap Tiggelaar vierde het Vaandelfeest. (Foto: Charles van Campenhout)

Buurtschap Tiggelaar viert welverdiend Vaandelfeest

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Buurtschap Tiggelaar mocht in 2019 op de eerste zondag van september stoppen op de nieuwe Corsoboulevard. Haar wagen 'Vikings', een ontwerp van Erwin Braspenning, won met 634 punten en kreeg de derde publieksprijs. De buurtschap ontving zaterdag daarom als winnaar van Corso Zundert 2019 het erevaandel uit handen van burgemeester Joyce Vermue. 


Het traditionele Vaandelfeest vond zaterdagavond plaats in CultuurCentrum De Schroef. De winnende buurtschap zelf nam 's middags al haar intrek in Café De Ossekop, 'de thuishaven van de Vikings'. Na een gezellig samenzijn en gezamenlijk wat gegeten te hebben vertrok de buurtschap 's avonds in optocht naar De Schroef.  Veel bezoekers van het evenement hielden zich aan de vooraf verspreide dresscode 'Vikings'. Na  de officiële plechtigheid barstte het Zundertse feestje los onder muzikale begeleiding van coverband The Fellas en DJ Patjuh.

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief




<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES