Bonte Avond-voorstellingen op stoom
Foto: Saskia Roks

Bonte Avond-voorstellingen op stoom

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Onder de noemer 'Bende Neutraal' hebben het voorbije weekeinde in De Koutershof de eerste voorstellingen van de Bonte Avond plaatsgevonden.


Vrijdag was de première, welk werd gevolg door voorstellingen op respectievelijk zaterdagavond en zondagmiddag. In totaal worden er tien voorstellingen gegeven. Vanaf vanavond tot en met zaterdagavond zijn er dagelijks weer avondvoorstellingen die telkens om 20.00 uur beginnen. De zaal opent dan om 19.00 uur. Zaterdagmiddag is er speciaal voor 65-plussers een voorstelling welke om 14.00 uur begint. De zaal gaat open om 13.00 uur. Zondagmiddag wordt de laatste voorstelling gegeven. Ook deze voorstelling start om 14.00 uur. De zaal is dan weer open om 13.00 uur. Wie nog een kaartje wil bemachtigen heeft pech. Alle voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Surf voor meer informatie naar www.aopelaanders.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>