Logo internetbode.nl/zundert

CV de Aopelaanders presenteert Bonte Avond 2017

RIJSBERGEN - De artiesten van de werkgroep 'Bonte Avond' brengen ieder jaar weer een geweldige show op de bühne.

Avond na avond loopt de 'De Koutershof' dan vol en krijgen de ruim 2000 bezoekers een van de gezelligste uitstapjes van het jaar voorgeschoteld. Alles draait om plezier, lol, humor. Geen onderwerp wordt onbesproken gelaten. Na een geweldige "La La La.." voorstelling in 2016 beloven de eerste repetities voor komend jaar ook weer een hele leutige voorstelling. Wat zullen we dit jaar kunnen verwachten?

CV 'de Aopelaanders' presenteert dit jaar de Bonte Avond met 'Oud nieuws', de première zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 februari. In totaal zullen 10 voorstellingen gespeeld worden tot en met zondag 19 februari. Op zaterdagmiddag 18 februari is een voorstelling speciaal voor de 65-plussers.

Zoals ieder jaar zullen de kaarten tijdens een rondgang binnen en buiten de bebouwde kom van Rijsbergen huis aan huis verkocht worden. Op woensdag 25 januari zal de rondgang binnen de bebouwde kom plaatsvinden, op zaterdag 28 januari het buitengebied. Kaarten zijn tot zaterdag 4 februari ook nog te koop bij Multimate in Zundert en S-Computers in Rijsbergen. Op zondag 5 februari kan er telefonisch voor een voorstelling gereserveerd worden.

Na iedere voorstelling is er de gelegenheid om na te borrelen onder het genot van de muzikale klanten van de diverse kapellen van 't Aopelaand! Hopelijk tot ziens tijdens één van de voorstellingen!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432896290935-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief