Avondwandelvierdaagse Rijsbergen

algemeen

RIJSBERGEN - De Rijsbergse Avondwandelvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 2 t/m 5 juni. De wandelingen worden georganiseerd door de Wandelvereniging Rijsbergen, onder auspiciën van de Kon. Wandel Bond Nederland. Er kan worden gewandeld op de 5, 10 of 15 km.

Elke avond wordt er gestart vanuit Het Dorpshuis van Amarant, Leyakkerplein te Rijsbergen. Er kan worden gestart vanaf 18.30 tot 19.00 uur. Op vrijdagavond gelden er andere starttijden, de 15 km. vertrekt dan om 18.00 uur, de 10 km. wandelaars om 18.30 uur en de deelnemers aan de 5 km. om 19.00 uur. Let op: De deelnemers aan de 5 en 10 km. moeten elke avond om 21.30 uur binnen zijn. Komt men later binnen, dan wordt men van verdere deelname uitgesloten. Het opheffen van de controleposten en verkeersregelaars wordt aan dit tijdstip aangepast. Ieder jaar wordt er geprobeerd, met de hulp van veel vrijwilligers dit evenement vlekkeloos te laten verlopen. Ouders: Laat Uw kind onder begeleiding mee lopen, of wandel zelf mee! Het is mogelijk om met groepen, klassen of verenigingen deel te nemen, gelieve dan per groep in te schrijven. Kinderen beneden de 9 jaar worden geadviseerd de 5 km. afstand te kiezen.

Inschrijven:

Tevoren inschrijven is mogelijk, tot dinsdag 2 juni 12.00 uur, bij: Ria Huijbregts Het Boske 19 of bij Theo Rombouts Laguitensebaan 13. Ook kan nog worden ingeschreven bij het vertrek in Het Dorpshuis vanaf 18.30 uur.

De groep van de Bavoschool, waarvan procentueel de meeste leerlingen de vierdaagse uitlopen, komt in het bezit van een prachtige wisselbeker, die zij het hele jaar in hun klaslokaal mogen bewaren.

Hopelijk zullen de weergoden de wandelvereniging goed zijn gezind, zodat dit wandelgebeuren, dat voor de 49e keer wordt georganiseerd, weer een groot succes gaat worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief