Afbeelding

Nominatie Bruidsfoto Award voor Malou Evers

algemeen

ZUNDERT - De internationale Bruidsfoto Award-vakjury heeft uit bijna 3.000 inzendingen de foto van een bruidspaar in een corsotent, gemaakt door Malou Evers, genomineerd voor deze prestigieuze fotoprijs. Ze strijd nu mee voor de felbegeerde Bruidsfoto Award in de categorie: Bruid & Bruidegom.

De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Dat Malou genomineerd is, is voor haar een droom die uitkomt. “Ik had als doel om binnen de eerste tien jaar dat ik huwelijken fotografeer, genomineerd te worden voor deze prijs. Dat dat na één jaar al is gebeurd, is voor mij een hele groot eer!” De foto is gemaakt van Stefan en Anke in de corsotent van Buurtschap Laer-Akkermolen. “Stefan & Anke zijn echte corsomensen en doordat de tent er net stond (mei 2014), waren alle strakke lijnen van de corsotent nog perfect intact.”

Op maandag 1 juni worden de awards tijdens een feestelijke uitreiking in Almere uitgereikt. De vakjury kiest een winnaar binnen deze categorie, maar ook het publiek. Stemmen op de foto van Malou Evers/Fotografie kan via www.bruidsfotoaward.nl

Malou Evers/Fotografie, Molenstraat 150-e, 4881GE Zundert



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief