Wielerspatten wielervereniging Sporting Oekel


RIJSBERGEN - Op 17 november organiseert Fietsclub Kees van Boxel samen met wielervereniging Sporting Oekel uit Rijsbergen wederom de veldtoertocht van Galder.

Dit jaar heeft de organisatie de route grotendeels veranderd t.o.v. van voorgaande jaren met als resultaat een prachtige nieuwe route; veel singeltracks; statige boslanen en mooie vergezichten. Vanaf vertrek naar de Galderse Hei; Mastbos; Ulvenhoutse en Princenbos; langs Valkenberg (nieuw) en landgoed Hondsdonk wordt via de Strijbeekse Hei weer teruggekeerd in Galder (met een nieuwe aankomst via de Markvallei). De route is dermate uitgezet dat deze ook bij mindere omstandigheden goed te rijden is. Afstanden: ongeveer 25, 32 en 50 km.

Inschrijven vanaf 08.00 uur tot ongeveer 10.00 uur bij café Knooppunt te Galder. Na terugkomst in Galder is er voor iedere deelnemer een kop soep. Deze sportieve dag wordt afgesloten met een optreden van de Rockband Backup. Toegang gratis.

I.v.m. rioleringswerkzaamheden in Galder is Knooppunt Galder (mogelijk) niet bereikbaar met de auto; maar er zal duidelijk aangegeven worden hoe te rijden en waar te parkeren. Deelnemers die met de fiets komen hebben hier echter geen last van. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Leerling bakker

Roosendaal en/of Oudenbosch

Recruiter

Roosendaal

Hoofd Technische Dienst

Tilburg

Zelfstandig werkend kok/ Sous chef

De Heen

Monteur m/v

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief