Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Inschrijving PRET Handdruk gestart

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZUNDERT - Wie heeft een leuk, innovatief idee wat recreatie en toerisme in Zundert bevordert, of op een andere wijze Zundert promoot?

Stichting PRET, Platform Recreatie en Toerisme, probeert Zundert steeds aantrekkelijker te maken voor de bezoeker van buiten de gemeentegrenzen. De 4 toeristische pijlers, Van Gogh, Corso, Historisch Groen en Zundert Trappist worden samen met de evenementen in de gemeente onder de aandacht gebracht in Zomer in Zundert. Deze krant wordt in samenwerking met de Zundertse Bode in het voorjaar huis aan huis verspreid over 70.000 adressen in de grensstreek. Door samenwerking wordt gebouwd aan verbetering van het toeristisch aanbod. PRET kan dat niet alleen. Daarom reikt de stichting in voor- en najaar een aanmoedigingsprijs van € 500 uit aan individuen of organisaties die een activiteit bedenken waarmee Zundert extra bezoekers van buiten kan aantrekken. Inmiddels zijn al over drie jaar verdeeld al 15 nieuwe initiatieven beloond met een PRET Handdruk. Dat betekent een substantiële vergroting van het scala aan activiteiten, routes en informatie over de gemeente Zundert.

Projectplannen indienen
Tot 20 maart kunnen weer projectplannen worden ingediend voor een PRET Handdruk. De plannen worden beoordeeld door het bestuur van PRET. Tijdens de eerstvolgende netwerkbijeenkomst op woensdag 28 maart a.s. worden de beste voorstellen gepitcht. Een inschrijfformulier voor de PRET Handdruk kan gedownload worden op de website van de gemeente Zundert (zoekterm PRET). [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief