VV Stan Van Eekelen

Algemeen

ZUNDERT- Met een krappe selectie aan spelers, werd er met 4-0 verloren van Gerrit Boys.

Een elftal spelers van Stan van Eekelen hadden zich verzameld om te starten tegen Gerrit Boys. Helaas moest Arno van Eekelen na enkele minuten geblesseerd het veld verlaten. Bij gebrek aan wisselspelers gingen ze met tien man verder. Gerrit Boys hadden zich voorgenomen om veelal de aanval te zoeken. Hierdoor kwamen er vele kansen voor ze. Stan van Eekelen wist een half uur de stand gelijk te houden, maar met de rust stonden ze met 2-0 achter. In de tweede helft werd er weinig gevoetbald op de helft van Gerrit Boys. Ondanks de vele reddingen van Ricardo van Beek, werd er nog tweemaal gescoord door Gerrit Boys. Met een 4-0 eindstand ging Stan van Eekelen, zonder punten, weer naar huis.

Zondag 19 november wordt er niet gespeeld door Stan van Eekelen.