De zundertse Boodschappen Plus Bus.
De zundertse Boodschappen Plus Bus.

Stichting Welzijn Zundert zoekt met spoed een (vrijwilliger) chauffeur

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

ZUNDERT - Stichting Welzijn Zundert verzorgt dagelijks met de Boodschappen Plus Bus het vervoer voor oudere inwoners van de gemeente Zundert die aan huis gebonden zijn. De ritten worden verzorgd van deur tot deur door vrijwilligers van de Stichting Welzijn Zundert.

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die (met name op de donderdag) beschikbaar is om deze mensen te vervoeren met de Boodschappen Plus Bus. Voor een belangrijk deel bestaan de ritten uit het in de ochtend thuis ophalen van de deelnemers aan de huiskamer in Wernhout en in Zundert (Nonnekeshof) en deze na afloop eind van de middag weer terug naar huis brengen.

Informatie
Voor deze werkzaamheden vragen we iemand die geduldig en sociaal is zowel richting de klanten als richting het verkeer.
Beschikt u over een geldig B-Rijbewijs en beschikt u over een redelijke conditie zodat u ook in staat bent rolstoelen en rollators te verankeren of vast te zetten in de bus dan komen we graag met u in contact.
In verband met een zieke collega zijn wij met spoed op zoek naar u.
Wilt u ons komen helpen dan kunt u voor verdere informatie op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met ons kantoor aan de Welborg 4 of telefonisch met 076-5972200.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief