Wandelaars Snertwandeling Walk for Children. FOTO MARIEKE HANEGRAAF/CORINA DAM
Wandelaars Snertwandeling Walk for Children. FOTO MARIEKE HANEGRAAF/CORINA DAM Foto: Marieke Hanegraaf/Corina Dam

Succesvolle Snertwandeling Walk for Children

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Met een trots gevoel kijkt de commissie van de Snertwandeling Walk for Chilren terug op een geweldige succesvolle wandeldag. Bijna 350 wandelaars zette hun voetstappen om voor een geweldig project in Oeganda. Vele voetstappen die zorgden dat er een aanzienlijke aantal euro’s de donatiepot vulden. En daar was het tenslotte allemaal om te doen.

Bij de inschrijving in sporthal ’t Trefpunt was het even dringen, maar eenmaal op pad spreidde de deelnemers zich goed uit over de wandelingen van 6 en 10 km uitgezet met blauwe en rode pijlen in de prachtige omgeving van de Vloeiweide. In de schuur bij de Fam. Bastiaansen op het Hellegat kon men even tot rust komen waar een heerlijk kopje koffie of thee werd geschonken. Een schaal met lekkere koeken stond klaar, voor de kinderen was er ranja en een lekker welverdiend snoepje. Zelfs aan de honden was gedacht, er stond voor hen een schaal met vers water klaar.

Terug beland bij de vertrekplaats werden de wandelaars getrakteerd op een warme kop snert en de tombola vond gretig aftrek en menig deelnemer ging naar huis met een kleine of wat grotere prijs. Foto’s van het project Amasiko Greenschool in Oeganda werden bekeken en er werd gezellig nagekletst. Kortom een gezellig goede sfeer.

Tijdens de wandeling zijn veel foto’s gemaakt, deze kunt u bekijken op de Facebook pagina van Stichting Let the Children Play.

Dankbaar is het bestuur van Stichting Let the Children Play dan ook aan alle mensen die dit evenement mogelijk maken: De Commissie Snertwandeling, verkeersregelaars, EHBO, muziek, locatie rustpauze, fotograven, ontwerp flyer, lenen van materialen, overige vrijwilligers en de sponsoren heel heel veel dank.

De Snertwandeling Walk for Children vindt altijd plaats op de laatste zondag in december….Noteer deze alvast in uw agenda van 2019.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief