Afbeelding
Foto: Rolf Rombouts

Kindermuziekvoorstelling De Muziekfabriek

Door: Janny Mathijssen 112 Meldingen

ACHTMAAL - Omdat Muziekvereniging Sint Martinus 80 jaar wordt, geven zij een feestje voor alle kinderen uit Achtmaal. Ook andere belangstellenden zijn natuurlijk welkom. De MuziekFabriek is een interactieve muziekshow vol met bekende liedjes.

Drie kinderen gaan op zoek naar de Magische MuziekFabriek, want daar schijn je erg mooie liedjes te kunnen maken. Er is een Mega Magische Muziek Machine, die zou die muziek kunnen produceren, maar of die machine ook goed werkt…… dat is nog maar zeer de vraag…..!
De voorstelling wordt uitgevoerd door een regionaal jeugdorkest aangevuld met een 9-koppige band vol jeugdig Brabants muziek- en acteertalent. Zij nemen gitaar, basgitaar, piano, drumstel en percussie mee naar Achtmaal om de boel muzikaal op stelten te zetten. De 4 zangeressen hebben hun stemmen al gesmeerd om samen met alle kinderen van basisschool de Wegwijzer de liedjes door de grote zaal van het Dorpshuis te laten klinken. Een professionele geluid-&lichtcrew en kleurrijk bewegend decor zorgen voor een voorstelling die je echt niet mag missen.
En het is nog gratis entree ook!
Zondag 10 december, 13.00u zaal open, Dorpshuis De Nachtegaal in Achtmaal. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief