ZHC MA1
ZHC MA1 Foto: Collette van den Brandt

De Zundertse Hockeyclub

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

ZUNDERT - Wedstrijdverslag zaal ZHC MA1. Op zondag gingen we helemaal naar Terneuzen om daar het zaalseizoen te openen met 2 wedstrijden.

De eerste wedstrijd was tegen Olympia MA2, met hele mooie actie’s,goed overspel en veel enthousiasme werd deze wedstrijd gewonnen met 5-1.Gelijk daarna speelden de dames een wedstrijd tegen Teteringen MA3. Zundert had al een wedstrijd in de benen en Teteringen was nog helemaal fris. Maar ook deze wedstrijd waren de dames van ZHC lekker of dreef en werd er ook nu weer gewonnen stand 5-0. Een topstart van de competitie.

Wedstrijdverslag zaal ZHC H1
Ook de heren mochten beginnen aan hun zaal competitie.Gelukkig iets dichter bij huis nl. in Zundert “Onder de Mast”. Voor de meeste heren waren het tevens gelijk de eerste meters in de zaal. Gelukkig bleek dit voor de tegenstanders ook het geval. De eerste wedstrijd was tegen Olympia H2 en deze pot ging mooi gelijk op. Zundert trok uiteindelijk aan het langste eind met een 4-3 winst. Hierna moest Olympia gelijk aantreden tegen Eersel en konden de heren van Zundert even rusten en de volgende tegenstander Eersel even goed bekijken. Eersel won hun wedstrijd overtuigend met 11-1 en Zundert kon dus hun borst nat gaan maken. De eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, 3-2 ruststand voor Zundert. Na de rust was de spreekwoordelijk pijp leeg bij Eersel en kon Zundert rustig uitlopen naar een verdiende 10-2 winst.

De herfst competitie heeft nog een kampioen opgeleverd nl ZHC M6E1. Liene, Evi, Sofie, Mila, Emma, Sarah, Iefke en Kim, trainers coaches en ouders alsnog van harte gefeliciteerd.