Afbeelding
Foto: E. Geene

VVV-promotieteam sluit toeristisch jaar af in Auvers-sur-Oise

Door: Sandra Broosus Algemeen

ZUNDERT - Binnen de organisatie van het VanGoghHuis is een grote groep vrijwilligers actief, zowel bij museale ondersteuning als binnen het VVV toeristisch informatiepunt.

In wisselende samenstelling promoot een aantal van hen Van Gogh en Zundert ook buiten de gemeentegrenzen. Als afsluiting van het toeristisch jaar was het VVV-promotieteam het laatste weekend van november te gast in Auvers-sur-Oise. Samen met burgemeester Leny Poppe-de Looff hebben zij het aanwezige publiek kennis laten maken met de streekproducten en toeristische pareltjes van Zundert.
Eva Geene, coördinator van de VVV waardeert de enthousiaste inzet van de vrijwilligers: “zij zorgen voor ontvangst van de gasten van het Van GoghHuis, maar zijn tevens VVV-aanspreekpunt voor de toeristen die Zundert bezoeken, stellen arrangementen samen en fungeren als tolk of als gids. Het zijn deze mensen die ervoor zorgen dat een bezoek aan Zundert een echte belevenis wordt!”
Ook Gerda Geerts, voorzitter van PRET (Platform Recreatie en Toerisme) onderschrijft het belang van de vrijwilligers “het promotieteam is dit jaar behalve naar Auvers naar diverse evenementen in de omgeving geweest. Ook daar is Zundert actief onder de aandacht gebracht met proeverijen, informatievoorziening en het uitreiken van fiets- en wandelroutes. Wij zijn blij met de promotiekwaliteiten van deze enthousiaste groep en de gastvrijheid die zij uitstralen!” [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief