Afbeelding
Foto: Malou Evers

D66 Zundert kiest voor verbinding en duurzaamheid

Door: Janny Mathijssen 112 Meldingen

ZUNDERT - Uitnodigende speelplekken voor onze kinderen, nieuwbouwwoningen met zonnepanelen, groene beplanting in de dorpskernen, meer ruimte voor culturele experimenten, moderne schoolgebouwen waar eigentijds onderwijs gegeven wordt en winkel- en kantoorpanden waar volop bedrijvigheid is. Het verkiezingsprogramma van D66 voor 2018 is een uitwerking van de dromen van tientallen inwoners uit Achtmaal, Klein-Zundert, Rijsbergen, Wernhout en Zundert. De opkomst van D66 staat symbool voor een nieuwe fase in de gemeente Zundert.

Kandidaat raadsleden D66
Met trots presenteert D66 Zundert dan ook de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De leden van D66 konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op kandidaat-raadsleden en hebben zo de volgorde van de lijst vastgesteld. Lijsttrekker Leezan van Wijk, directeur bij het Schoolleidersregister Voortgezet Onderwijs, werd in het voorjaar al gekozen.
Nummer 2 op de lijst is Take de Beer uit Rijsbergen. In het dagelijks leven is hij directeur van een software bedrijf en bestuursvoorzitter van het primair onderwijs in Rijsbergen. Nummer 3 is Alex van den Broek uit Zundert. Alex heeft in 2017 zijn master Bestuurskunde afgerond en heeft zich in het verleden landelijk ingezet voor de Jonge Democraten van D66. Nummer 4 op de lijst is Barry Joosen, geboren en getogen Zundertenaar en ondernemer.

Kieslijst
Lijsttrekker Leezan van Wijk is blij met de definitieve uitslag: “Samen met Take, Alex en Barry als kandidaat-raadsleden zet ik me de komende jaren graag in voor onze gemeente. Ik zie de komende gemeenteraadsverkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Dit team staat voor een nieuwe, positieve fase in Zundert. We hebben hart voor de wijken en dorpen én hebben de kennis en kunde om onze gemeente nog groener, duurzamer en gezonder te maken.”
De komende periode staat in het teken van afronding van het verkiezingsprogramma en het samenstellen van de rest van de kieslijst.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief