Top 3 jeugdcompetitie. FOTO JAN VRIENDS
Top 3 jeugdcompetitie. FOTO JAN VRIENDS Foto: Jan Vriends

Thijs Hereijgers verlengt titel 'Jeugdkampioen' bij SV De Raadsheer

Sport en vereniging

ZUNDERT - Zondag 20 januari was het weer een drukke bedoening bij schaakvereniging de Raadsheer te Zundert. Dit keer was het aan de jeugd om in de bloemen gezet te worden, of beter om bekers en diploma’s in ontvangst te nemen.

In de jeugdcompetitie werd het dit jaar een zeer spannende eindstrijd. Thijs Hereijgers en Ilona Struijs behaalden allebei net evenveel punten, 10 op 14, maar een miniem verschil in weerstandpunten zorgde ervoor dat Thijs zijn titel kon verlengen. Chiel Hereijgers werd knap derde met maar net een puntje minder.

De jeugd krijgt les volgens De Stappenmethode, en sinds kort ook via Chessity. En bij elke Stap die behaald wordt, hoort ook een diploma. Maar liefst 23 diploma’s werden uitgereikt door de altijd even ravissante voorzitster Inge Oostvogels.

Ook in de competitie waren er bekers volgens de prestaties gerangschikt per Stap. Binnen de groep van Stap 2 werd Victor Ketelbueters eerste, voor Geoff van Peppen en Cindy Struijs. De rangschikking voor de spelers van stap 1 was een eerste plaats voor Cédric Bosch, zilver voor Senne Wellens, en brons voor Niels Oostvogels.

Huisfotograaf Jan Vriends zette iedereen op de foto, dus neem gerust een kijkje op de website http://www.sv-deraadsheer.nl/ voor meer.

Tot slot werd – aangezien dit jaar De Raadsheer haar 75e verjaardag viert – nog de jubileum activiteiten toegelicht, maar daarover snel meer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief